Infobrev och nyheter

Värme, lufta element efter fasad- och balkongprojekt
Värmesystemet tappas ned i berörda lägenheter vid två tillfällen under projektet. Det fylls upp igen samma dag. Det hela leder dock till störningar med luft i värmesystemet, även i andra delar av huset, och särskilt på översta våningen. Man kan därför behöva lufta sina element både en och två gånger extra. Luftningsnyckel finns att köpa på t ex Clas Ohlson. Det rekommenderas att alla har en sådan och vet hur man luftar elementen själv. Kontakta styrelsen eller FT-drift om du behöver hjälp med detta eller info om hur man gör.

Hyresrätt blir bostadsrätt
En av föreningens kvarvarande hyresrätter på ca 100 m2 blir inom kort ledig och planeras upplåtas med bostadsrätt. Det ger föreningen ett fint tillskott på pengar och en ny medlem. Efter det finns ytterligare en hyresrätt kvar i föreningen.

Analog tv-sändning upphör 2020 – UPPDATERAD 2020-05-16
Com Hem som levererar tv till vår fastighet kommer att upphöra med att sända analogt den 8 september 2020. Detta berör främst den som inte har Com Hem-abonnemang. Läs mer här!

Lediga förråd
Några av de små förråden i korridorerna är lediga. Även ett större förråd i källaren är snart ledigt. Läs mer här!

Månadsavgiften kommer aviseras av Simpleko AB
RB Fastighetsägare AB byter namn till Simpleko AB. På avgiftsavin/e-faktura hos banken kommer det att stå Simpleko AB istället.

Tidigare infobrev