El, TV, internet

El
Brf Sågen 20 har gemensam el vilket innebär att du som medlem inte behöver teckna något eget elavtal. Alla medlemmar betalar istället en fast avgift till föreningen i tillägg till månadsavgiften.
OBS. Detta gäller inte lägenhet 39 på entréplan. Denna lägenhet har egen elmätare och boende där tecknar eget elavtal istället för att betala extra avgift till föreningen.

TV och internet
TV levereras av ComHem även för den som inte tecknar särskilt abonnemang. Internet via ComHem eller Telia fiber som båda finns indragna till varje lägenhet. Abonnemang tecknas direkt med leverantören av den boende.

Analog tv-sändning upphör 2020 – UPPDATERAD 2020-05-16
Com Hem kommer att upphöra med att sända analogt den 8 september 2020 (tidigare planerat 26 maj 2020). För den som inte har Com Hem-abonnemang eller använder analog tv-signal innebär detta en uppdatering av utbudet till följande kanaler: SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, Kanal 11, ATG Live och eventuella lokala kanaler. Kanalen Fox försvinner.  F n går det också att se BBC World, CNN, Al Jazeera English, TVE, Paramount Network, m m. Mer info om tillgängliga kanaler kommer uppdateras här.

Om du har Com Hem-abonnemang och vill fortsätta med det behöver du inte göra något när den analoga sändningen upphör. Om du däremot har en gammal tv-apparat behöver du skaffa ny tv alternativt digitalbox till din gamla tv. Om du använder den analoga signalen till en tv som klarar digital signal så behöver du ändra inställningen i din tv till digital signal.
Kontakta Com Hem om du har frågor kring detta.